CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Supreme Fathers of Samurian Dota Pro Community

Tuesday, July 21, 2009

hallooo hallooo

waaahh.. dah sekelian x update blog neh, so di kelapangan ini, ak mengambil kesempatan nk update blog neh.. ngea..
dah dekat 2 bulan ak da abes premed, so, kehidupan kat umah ni, sangat la bosan.. ak jeles gle tgk dak2 laen da start blajo.. aiyoo.. ble ak nk start blajo ni..
kehidupan kat umah yg lagho ni, bosan gle..
haih, so untuk menceriakn balek hidup ni, ak mule la maen dota n dak2 ni..
ok, citer sikit psl dota kat premedic.. mase premedic, ak xde mase sangat nk maen dota, maen sikit2 je.. dlm 2 mggu pertama tu, ak n munek ade sekali, lawan dak saddam n prof gle.. haha.. keputusan mengejotkn.. kitorg kalah.. gle.. sejak tu, lgsg munek da xnk maen kat sane.. haihs.. ak pn da xde mood nk maen.. tambah lak, jumpe game baru, o2 jam mania maen cs rame2 kat sane.. pergh, fun gle.. so ak pn stop r maen dota sehingga dekat 2 bulann.. waaaa..
tu cter dota kat upm..
ok skang kitorg cuti.. awl2 abes premed neh, ak ade gak maen n munek n prof gle.. ahaha.. dorg da makin maju skrg.. hebat.. ngea... ak je blom mendapat sentuhan berbisa ak.. aiyaaa..
skang munek n prof tgh pg kat sek pondok.. mendalami ilmu2 agama gamaknye.. semoge dorg bertambah iman n taqwaa.. hehe...
so ak yg tinggal ni, maen r same n pejo n koman..dorg cuti 2 mggu.. hahaha..
ak pn skill dah mcm ape.. noob gle.. koman yg agk membrangsangkn skrg neh.. haha.. hebat die.. kill slalo lebih je dari ak.. waaa... haha
itu je yg dapat ak ceritaakn buat mase neh.. kalo ade mase, o pape, ak inform..
sekain,
majulah dota utk samura!!

1 comments:

ubye said...

noob r ..!!!
hahaha..